AcasăBraziliaMăsuri extreme în Brazilia din cauza secetei severe - ar putea fi...

Măsuri extreme în Brazilia din cauza secetei severe – ar putea fi stabilite rații de consum de energie electrică

-

Energia electrică ar putea fi raționalizată în Brazilia, din cauza secetei severe care lovește țara în perioada recentă, a anunțat vicepreședintele țării, Hamilton Mourão, conform Reuters. Vicepreședintele i-a contrazis, astfel, pe alți oficialii brazilieni care au spus că o astfel de măsură extremă nu este necesară.

Brazilia, una dintre cele mai mari puteri agricole ale lumii, se confruntă cu una dintre cele mai grele episoade de secetă din ultimul secol. Din cauza lipsei precipitațiilor, rezervoarele hidroelectrice au fost golite, inflația a crescut, iar fermierii au suferit pierderi masive.

Guvernul lui Bolsonaro a încercat să încurajeze consumul ponderat de energie pentru a evita o criză.

„Este posibil să fie nevoie să raționalizăm consumul”, le-a spus Mourão jurnaliștilor, precizând și că guvernul a luat măsurile necesare pentru a preveni penele de curent.

/www.digi24.ro/stiri/externe/masuri-extreme-in-brazilia-din-cauza-secetei-severe-ar-putea-fi-stabilite-ratii-de-consum-de-energie-electrica-1653857

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

ACCIDENT AVIATIC IN BRAZILIA